Malmgårdin Panimo tuottaa 2 000 litran erissä noin kymmentä vakituista suosikkituotetta. Malmgårdin oluet ovat suodattamattomia ale-tyyppisiä oluita, jotka syntyvät luonnollisesti ilman lisäaineita. Tuotteita kiitetään hyvästä mausta ja tasalaatuisuudesta.

MALMGÅRDIN TUOTEVALIKOIMA

Malmgårdin tuotevalikoima tarjoaa laadukkaita klassikko-oluita sekä uusia ja erilaisia makunautintoja oluen ystäville. Valikoimassamme on tuotteita, joita valmistimme jo panimomme alkuaikoina sekä uusia tuttavuuksia, jotka juhlistavat olutmaailman monipuolisia makuja. Nauti erikoisoluistamme sellaisenaan tai herkuttele ruoan kanssa. Löydät jokaisen tuotteen sivulta Panimomestarimme valitsemat ruokasuositukset. Nautitaan laatuoluista, kippis!

MALMGÅRD PROTO

Proto-sarjamme tarkoituksena on uusien makumaailmojen etsiminen ja rajojen rikkominen. Sarjaan tuodaan säännöllisesti uusia oluita, jotka ovat saatavilla valikoiduista olutravintoloista kautta maan.

MALMGÅRDIN HANAOLUET

Malmgårdin hanaoluet koostuvat laadukkaista klassikko-oluista sekä uusista ja erilaisista makunautinnoista, jotka vaihtuvat kausittain. Valikoimassamme on tuotteita moneen makuun. Hanaoluitamme pääset nauttimaan tarkkaan valikoiduissa ravintoloissa.